Antet

Livrare si PlataIn perioada 25-30 IUNIE 2018 magazinul va fi inchis!
Vom relua livrarile comenzilor plasate in acest interval incapand cu 2 IULIE. 
Va rugam sa plasati comenzi pana in data de 21 iunie, pentru ca acestea sa fie livrate in data de 22 iunie.
Va rugam ca, in acest interval, sa ne contactati doar pe mail.
Multumim!

 

INFORMATII UTILE

 


 

Nu avem comanda minima.


 

Costurile de transport sunt urmatoatele:


1.Prin Posta Romana costul transportului este 10 LEI pentru comenzi sub 100 de lei, transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 100 lei (Bucuresti si national).


2.Prin Bookurier pentru comenzile livrate in Bucuresti costul transportului este de 10 LEI pentru comenzi sub 100 lei, iar peste 100 lei transportul este gratuit.


3.Prin Bookurier pentru comenzile nationale costul transportului este de 15 LEI pentru comenzi sub 150 lei,iar peste 150 lei transportul este gratuit.


4. Incepand cu data de 11 aprilie 2017, costul pentru comenzile sub 20 lei cu livrare prin curier, va fi de 20 lei. 


Termenul de procesare al comenzii este de maxim 2 zile de la primirea acesteia, la care se adauga minim 2-3 zile pentru transport prin Posta Romana si 1-2 zilepentru transportul prin curier.Nu exista taxa de procesare sau de ambalare.


Comenzile vor pleca de la noi in maxim 2 zile lucratoare (luni-vineri). In cazul in care se va ivi vreo problema si livrarea va fi intarziata, atunci acest lucru va fi anuntat pe site sau direct clientilor ce au plasat comenzi in ultimele 2 zile. In functie de dorinta clientului, comanda sa va putea fi anulata/modificata daca termenul delivrare este prea lung.

Comenzile se proceseaza in ordinea in care au fost inregistrate. Daca doriti urgent livrarea comenzii va rugam sa sunati/scrieti mail mai intai pentru a stabili daca se poate procesa sau nu comanda mai repede.

Adaugarile la o comanda se pot face prin trimiterea unei noi comenzi pe site cu mentiunea 'Adaugare la comanda nr. 'x' , numai daca nu a fost trimisa comanda catre dumneavoastra. Va rugam sa ne contactati telefonic pentru a stabili daca se mai pot adauga produse la comanda initiala. Nu lasati adaugarile la comanda pe Facebook!


Pentru orice alta informatie ne puteti contacta la adresa de e-mail ‘margelutamea@yahoo.com’ , la telefon: 0726.727.755.

 

Program de lucru cu publicul: Luni-Vineri 10:00 -17:00 (mail si telefon)


Abonarea/dezabonarea la rubrica ‘Noutati’ este gratuita, se poate face fara crearea unui cont de utilizator in prealabil si fara obligatia de a achizitiona produse din magazinul nostru virtual. Pentru abonatii la newsletter exista oferte/reduceri speciale la care clientii ne-abonati nu au acces (!!!).

 

Preturile afisate pe site includ TVA.


Ofertele speciale sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru a beneficia de ofertele valabile pe perioade determinate de timp, trebuie sa finalizati comanda in perioada promotionala, nu este suficient sa aveti produsele in cos pentru a beneficia de ofertele respective dupa ultima zi de promotie.

Daca doriti sa comandati un produs ce nu mai exista pe stoc, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de mail, pentru a le adduce din nou pe stoc.


Pentru a vizualiza stocul existent, intrati pe fiecare produs in parte. 

 

spacer

Website detinut de Popovici Lavinia Carmen P.F.A., CIF: 27447680, Reg.Com: F40/4902/2010