Antet

Catalog produse
Oferta speciala

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI:

 


 

1. Introducere

Accesarea site-ului www.margelutamea.ro precum si cumpararea sau utilizarea produselor de pe site-ul mentionat presupune acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in continuare. Proprietarul magazinului are dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare.

Orice persoana care doreste sa aiba acces la serviciile acestui magazin trebuie sa "accepte oferta de a contracta”. Comanda expediata furnizorului (comanda finalizata) reprezinta un angajament ferm de cumparare a produselor respective, precum si faptul ca ati acceptat termenii si conditiile prezentate la acest capitol.


2. Definitii

Termeni utilizati pe site:

- acest site este intretinut si administrat de ‘Popovici Lavinia Carmen - persoana fizica autorizata’ denumit vanzator (furnizor);

- persoana juridica sau fizica care emite o comanda on-line si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.margelutamea.ro, va fi denumita cumparator (client);

- materialele prezente in magazinul virtual si care pot sa faca parte din obiectul comenzii in cadrul magazinului se numesc produse;

- documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si comparator, cand ambele parti sunt de acord cu conditiile se numeste comanda;

- contract – comanda efectuata de dvs. are valoare contractuala

- fotografiile , textele, preturile si celelelte informatii care se gasesc pe site-ul www.margelutamea.ro sunt denumite continut.


3. Obligatii, responsabilitati

Comenzile sunt expediate in maxim 2 zile lucratoare, in functie de numarul de comenzi primite. Comenzile lansate in zilele nelucratoare vor fi prelucrate incepand cu prima zi lucratoare. Se considera comenzi valide, acelea pentru care au fost inregistrate toate campurile indicate. Nu se proceseaza/livreaza comenzi in zilele de Sarbatori religioase importante (ex: Craciun, Paste, etc), dat fiind ca Posta Romana/Curieratul sunt inchise in aceste zile.

Cumparatorul are posibilitatea de a modifica adresa de livrare si cantitatea. Nu ne asumam raspunderea pentru completarea gresita a formularului de comanda. Eventualele erori pot fi corectate printr-un mail prin care se specifica datele corecte.

Asiguram respectarea confidentialitatii datelor furnizate de client in vederea intocmirii facturii.

Comanda primita de la client este considerata contract si se supune prevederilor legii privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Comanda poate fi anulata in cel mult 2 ore de la lansarea ei, printr-o notificare pe email.

NU SE FAC REZERVARI !!

Limba de incheiere a contractului nu poate fi alta decat limba romana. Nu expediem comenzi decat pe teritoriul Romaniei. Nu acceptam plata comenzilor in alte monezi decat LEI.

In proportie de 95% pot aparea diferente de stoc, datorita unor produse deteriorate sau a unor cantitati declarate gresit de catre producator. In aceste cazuri va vom contacta pentru a stabili de comun acord inlocuirea/scoaterea acestora din comanda.


4. Declinarea responsabilitatii

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum va sunt cerute in sectiunea de incheiere a comenzii.

Nu avem nicio responsabilitate pentru defectiunile, pagubele sau accidentele rezultate in urma folosirii corespunzatoare sau necorespunzatoare a produselor comandate si cumparate de la noi, sau nepotrivirea intre scopul pentru care a fost cumparat un produs functionalitatea lui. Nu ne asumam resposabilitatea pentru eventualele alergii ale persoanelor care vor purta margelele cumparate de la noi.

Cumparatorul are posibilitatea, ca inainte de a finaliza tranzactia, de a vizualiza valoarea finala a produselor si a taxelor de transport aferente. Preturile afisate sunt exprimate numai in LEI.

Preturile afisate pe site includ TVA.

Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru distrugerea, deteriorarea sau pierderile survenite in timpul transportului pana la destinatar, acestea fiind responsabilitatea furnizorului de servicii postale.

Exista intodeauna riscul ca fotografia care a stat la baza comenzii sa nu redea cu acuratete detalii, culori sau nuante ale produsului. In cazul in care clientul nu doreste sau nu poate utiliza produsul din cauza acestor tipuri de neajunsuri, suntem exonerati de raspundere, in sensul solicitarii de catre client a unor penalizari sau suportarea unor daune morale/ materiale. De asemenea, va rugam sa luati in considerare faptul ca si setarile fiecarui monitor pot schimba nuanta produsului din poza.

Nu suntem responsabili pentru intarzierile la livrare datorate furnizorului, postei sau din alte motive independente de vointa noastra. Clientul nu poate solicita daune moratorii pentru intarzieri in primirea comenzii.

In cazul in care informatiile furnizate de client in formularul de comanda sau in cursul schimbului de mesaje dintre noi, sunt incorecte, incomplete si comanda nu ajunge la destinatie, va trebui sa suportati toate costurile legate de transport (tur si retur).

Avem dreptul de a contacta telefonic clientul in vederea confirmarii comenzii sau a datelor personale inscrise in comanda.

Situatia comenzilor dvs. este tinuta in evidenta de catre furnizor si o puteti, de asemenea, consulta direct din contul dvs. de client.

Magazinul nu are nicio responsabilitate in ceea ce priveste posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea site-ului www.margelutamea.ro sau prin primirea prin e-mail a unor informatii cu caracter informativ sau promotional.


 

5. Plata

Plata se face doar prin ramburs la curier.

Pentru persoanele juridice care doresc sa achite prin OP in avans, rugam sa ne contacteze inainte de finalizarea comenzii pentru a stabili detaliile platii.

Nu creditam clientii !!! Nu rezervam produse !!!


6. Livrare si taxe de transport

Livrarea se realizeaza doar prin Bookurier, iar comenzile vor ajunge la destinatie in 1-3 zile lucratoare din momentul primirii de catre dumneavoastra a confirmarii expedierii pe e-mail.

Pentru expedierea prin curier este esential un numar de telefon viabil si care sa nu fie inchis sau in afara ariei de acoperire. Daca nu veti raspunde la telefon cand ajunge curierul este posibil sa nu va livreze coletul. In acest caz clientul va suporta cheltuielile de transport pt. tur-retur, iar urmatoarea comanda se va livra doar dupa achitarea in avans a sumei restante plus comanda in curs.


 Costurile de transport sunt urmatoatele:


1.Prin Bookurier pentru comenzile nationale costul transportului este de 20 LEI pentru comenzi sub 200 lei, iar peste 200 lei transportul este gratuit.

2.Prin Bookurier, pentru comenzile livrate in Bucuresti, costul transportului este de 10 LEI pentru comenzi sub 120 lei, iar peste 120 lei transportul este gratuit.


NU efectuam livrari prin alte firme de curierat sau prin Posta Romana.

 

Termenul de procesare al comenzii este de 2 zile de la primirea acesteia, la care se adauga 1-3 zile pt. transportul prin curier.

Comenzile se proceseaza in ordinea in care au fost inregistrate. Nu procesam in regim de urgenta. Daca aveti totusi nevoie urgent de comanda, va rugam sa sunati inainte de finalizarea acesteia pentru a stabili de comun acord cea mai buna optiune.

Adaugarile la o comanda se pot face prin trimiterea unui mail margelutamea@gmail.com cu codurile/denumirile si bucatile care se doresc adaugate, numai daca nu a fost trimisa comanda catre dumneavoastra deja. De aceea, va rugam sa ne contactati telefonic inainte de a face comanda suplimentara, pentru a stabili daca se mai pot adauga produse la comanda initiala.


Pentru coletele neridicate se va aplica o taxa de 30 lei/coletele nationale si 15 lei/colete Bucuresti la urmatoarea comanda. Urmatoarea comanda se va livra numai dupa plata in avans a acesteia, precum si a taxei aferente coletului neridicat. Pentru a avita situatiile neplacute datorate nelivrarii unui colet, va rugam sa aveti maxima seriozitate inainte de a palsa o comanda si sa aveti un numar de telefon valid pentru ca curierul sa va poata contacta. In caz contrar coletul se poate intoarce. Multumim pt. intelegere !

 

7. Retur

Conform Ordonantei nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

Art. 4.- Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Art. 7.- (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator.

Art. 8.- In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Cumparatorul care isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului are urmatoarele obligatii:
- Produsele vor fi expediate cu componentele sau accesoriile primite la cumparare, in ambalajul original, in perfecta stare de functionare, nefolosite.
- Toate obiectele trebuie sa aiba aspectul identic cu cel avut la primirea lor si dupa caz, sa aiba sigiliile intacte sau sa nu prezinte urme care sa ateste operatiuni interzise de fabricant sau furnizor asupra produselor. Valoarea obligatiilor banesti ale furnizorilor fata de clienti nu poate depasi valoarea sumelor incasate. Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune morale sau materiale peste aceste sume.

Adresa pentru retur este: str. Gala Galaction nr 44, sector 1, Bucuresti, cod postal 011306.

Eventualele reclamatii se pot face la numarul de telefon: 0726.727.755 (Popovici Lavinia) sau la adresa de mail margelutamea@gmail.com. Retururile se accepta numai cu anuntarea in prealabil a acestora si confirmarea noastra.

Plata aferenta produselor returnate se va face prin mandat postal, transfer bancar sau se va scadea suma respectiva la urmatoarea comanda. Acest detaliu se va stabili de comun acord inainte de a efectua returul. 

NOTA : In cazul in care returnati intreaga comanda si transportul a fost gratuit pt livrarea acesteia, vi se va scadea suma transportului din valoarea produselor returnate !!! 

 

8. Litigii

In caz de litigiu intre Cumparator si Vanzator, acesta va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor revine instantelor de judecata romane din circumscriptia teritoriala a furnizorului. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

9. Frauda

Orice incercare de a modifica continutul site-ului www.margelutamea.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

10. Drepturi de autor

Continutul site-ului www.margelutamea.ro apartine furnizorului si este protejat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Orice incercare de a copia datele sau informatiile de pe site-ul www.margelutamea.ro vor fi penalizate conform legii. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al furnizorului.

11. Modificari ale preturilor si ale serviciilor oferite

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor noastre sau de a intrerupe temporar furnizarea serviciilor noastre fara nicio anuntare. Nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele prejudicii pe care acesta actiune le atrage asupra unor terte persoane.

12. Confidentialitate

Popovici Lavinia Carmen – persoana fizica autorizata in calitate de administrator al site-ului www.margelutamea.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatori sau tranzactiile efectuate catre terti si sa le foloseasca numai in scopul declarat al acestui site: acela de comercializare. Informatiile de identificare sunt necesare pentru a crea/trimite factura, pt. a comunica eventuale promotii, pentru livrarea produselor comandate, etc.

Ne obligam sa nu furnizam adresa dvs de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), sa nu vindem bazele de date care contin datele personale ale clientilor nostrii. Uram spam-ul!

13. Comunicarile

Utilizatorii site-ului www.margelutamea.ro pot trimite idei, sugestii, recomandari privind continutul si structura site-ului, de asemenea pot adresa intrebari atat timp cat acestea nu au un continut ilegal, indecent, rasist, amenintator si care nu contin virusi sau spam. Nu puteti utiliza o adresa de mail falsa si este interzis cu desavarsire (!) sa utilizati adresa de mail a unei terte persoane.

De asemenea, abonarea/dezabonarea la rubrica ‘Noutati’ este gratuita, se poate face fara crearea unui cont de utilizator in prealabil si fara obligatia de a achizitiona produse din magazinul nostru virtual. Este bine de stiut ca clientii nostri abonati la newsletter vor avea parte de oferte promotionale si de anunturi speciale, care nu sunt disponibile si pentru clientii neabonati.

Ofertele speciale sunt valabile in limita stocului disponibil. Daca doriti sa comandati un produs ce nu mai exista pe stoc, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de mail, pentru o eventuala comanda.


 

Program de lucru cu publicul:

Luni-Vineri: 10:00 -17:00 (telefonic si e-mail)

Nu avem magazin fizic de prezentare/desfacere, toate comenzile se plaseaza on-line si se trimit doar prin intermediul firmei de curierat cu care avem contract !!!

 

 

 

spacer
Cautare
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii
anpc-sal

SOL
Website detinut de Popovici Lavinia Carmen P.F.A., CIF: 27447680, Reg.Com: F40/4902/2010

margelutamea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.